Bel ons nu! 06-17394546

Leyweg 515-A, 2545 GD Den Haag

Maak een afspraak!

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Gewenst wasprogramma

Op welke datum?
om

Auto laten waxen

Wilt u uw auto weer prachtig laten glanzen, zoals hij glansde toen hij net de showroom uit reed? Laat dan uw auto waxen door de professionals van Poetsbedrijf Leyweg. Een schone, frisse auto is niet alleen een voordeel bij de eventuele verkoop van uw voertuig, maar kom je met een mooie wagen ook veel beter voor de dag. Het waxen van de carrosserie doet echter meer voor uw wagen dan deze enkel laten glanzen. Sterker nog, voor het louter laten glazen van uw wagen is het laten polijsten vaak nog een betere optie. Het waxen van de zojuist opgepoetste lak dient ter verzegeling en bescherming van de lak tegen vocht, UV-straling en vuil.

Het waxen van uw auto is geen extreem moeilijke opgave, maar toch zien we jammer genoeg vaak fouten die worden gemaakt wanneer mensen thuis zelf hun auto in de wax zetten. Overdaad schaadt namelijk, en je moet maar net weten hoe jouw auto het beste in de wax gezet dient te worden. De professionals van Poetsbedrijf Leyweg weten als geen ander hoe ze uw auto onder handen moeten nemen. Wilt u ook weten hoe uw auto eruit kan komen te zien na een poets- en waxbeurt? Kom dan eens langs en we vertellen u graag over de verschillende mogelijkheden.

Poetsbedrijf Leyweg is úw partner voor het shamporellen van uw auto. Laat ons u ook versteld doen staan van onze expertise!