Bel ons nu! 06-17394546

Leyweg 515-A, 2545 GD Den Haag

Maak een afspraak!

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Gewenst wasprogramma

Op welke datum?
om

Auto Poetsen

Je auto is een enorm waardevol bezit. Elke dag heb je hem nodig om je naar je werk te brengen, om boodschappen mee te doen of om zakelijk goed voor de dag te komen. Een auto blijft er echter niet zijn gehele levensduur spik en span uitzien en heeft af en toe een goede beurt nodig om er weer als nieuw bij te rijden. Het is dan ook onvermijdelijk dat er bij veel gebruik kleine krasjes in uw lak terecht komen. Bij Poetsbedrijf Leyweg zijn wij gespecialiseerd in het poetsen van uw auto.

Onze specialisten bieden diverse mogelijkheden om uw wagen weer als nieuw te laten schitteren. De behandeling die wij kiezen voor het poetsen van uw auto is afhankelijk van de grootte van de kras of krassen in uw lak. Wij beschikken over de mogelijkheid om extreem nauwkeurig te werk te gaan dankzij het gebruik van de beste materialen en apparatuur. Het resultaat van het auto poetsen is dan ook verbluffend!

Wij zijn het autopoetsbedrijf voor een complete reconditioning van personen- en bedrijfsauto’s. Wij doen namelijk meer dan alleen uw auto poetsen en nemen uw wagen met 100% liefde onder handen alsof deze van onszelf is. Ook werken wij kleine schades door bijzondere oorzaken weg en zijn we tevens gespecialiseerd in het reinigen van uw auto, zoals verfnevel of verspatjes, neerslag of uitstoot.

Auto Poetsbedrijf Leyweg is úw partner voor het poetsen van uw auto. Laat ons u ook versteld doen staan van onze expertise!