Bel ons nu! 06-17394546

Leyweg 515-A, 2545 GD Den Haag

Maak een afspraak!

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Gewenst wasprogramma

Op welke datum?
om

Auto Polijsten Den Haag

We besteden jaarlijks erg veel tijd in onze auto. Het is dan ook onvermijdelijk dat er uiteindelijk kleine – of grote – krasjes op uw auto en in uw lak terecht komen. Een van de oorzaken van deze miniscule krasjes is het wassen met verkeerde producten of het wassen in bijvoorbeeld een wasstraat. De borstels die in deze wasstraten over uw auto schieten kunnen krasjes veroorzaken. Bij Poetsbedrijf Leyweg kunt u voordelig uw complete auto laten polijsten om zo de glans van uw auto weer te herstellen. Wilt u ook uw auto laten polijsten in Den Haag? Dan is Poetsbedrijf Leyweg het juiste adres.

Als u ervoor kiest uw auto te laten polijsten in Den Haag bij Poetsbedrijf Leyweg, dan bent u er van vezekerd dat wij uw auto onder handen nemen met de meest hoogwaardige producten en gereedschappen. Heeft u last van sleutelkrasjes bij de handgrepen van uw deur of is er iemand per ongeluk met een knoop langs uw wagen gelopen? We herstellen de krasjes zorgvuldig maar uitgebreid. Na een polijstbeurt bij Poetsbedrijf Leyweg lijkt u auto weer als nieuw.

U hoeft niet rond te rijden in een auto vol lichte krasjes, vlekken en poetsstrepen. Dit is allemaal verleden tijd door onze combinatie van polijsten en hoge kwaliteit schoonmaakmiddelen. Heeft uw (nieuwe) auto last van een van deze mankementen, kom dan eens bij ons langs. We kunnen u gegarandeerd helpen met uw probleem! Wij polijsten uw auto al vanaf 25 euro. Heeft u ook interesse? Dan zien we u graag. U zult versteld staan van het resultaat!

Carwash Den Haag is úw partner bij het laten polijsten van uw auto. Laat ons u ook versteld doen staan van onze expertise!