Bel ons nu! 06-17394546

Leyweg 515-A, 2545 GD Den Haag

Maak een afspraak!

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Gewenst wasprogramma

Op welke datum?
om

Auto Shamporellen

Tijdens het reinigen van uw auto maken wij gebruik van veel verschillende technieken om de auto helemaal schoon te maken. Bij Poetsbedrijf Leyweg kunt u ook terecht om uw auto te laten shamporellen. Maar wat houdt deze techniek eigenlijk precies in?

Tijdens het shamporellen van uw auto wordt er een grondige reiniging van de stoel-, deur-, hemel- en vloerbekleding van de auto uitgevoerd. Naast het grondig poetsen van de buitenkant van uw auto, is Poetsbedrijf Leyweg dus ook hét adres om de binnenkant van uw auto grondig schoon te laten maken. Bij shamporellen wordt warm water gemengd met reinigingsmiddel van de beste kwaliteit, waarna deze onder hoge druk in de bekleding wordt gespoten. Met een krachtige zuiger wordt vervolgens niet alleen het vocht, maar ook al het vuil uit de bekleding gezogen.

Heeft u ook interesse om de bekleding van uw auto te laten shamporellen? Dat kan bij Poetsbedrijf Leyweg in Den Haag. U betaalt €75,- om uw auto te shamporellen. Hiervoor reinigen wij niet alleen het interieur, maar ook het exterieur van uw auto. Kom dus ook eens langs op de Leyweg in Den Haag voor een perfecte car cleaning!

Poetsbedrijf Leyweg is úw partner voor het shamporellen van uw auto. Laat ons u ook versteld doen staan van onze expertise!