Bel ons nu! 06-17394546

Leyweg 515-A, 2545 GD Den Haag

Maak een afspraak!

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Gewenst wasprogramma

Op welke datum?
om

Carwash Den Haag

Is uw auto vies aan de buitenkant? En misschien kan hij ook wel een beurt van binnen gebruiken? Kom dan eens langs bij dé Carwash van Den Haag, namelijk Poetsbedrijf Leyweg. Wij garanderen een topresultaat, wassen uw auto met liefde en zorgen ervoor dat u met een fijn gevoel weer in uw auto stapt!

De buitenkant wassen wij natuurlijk compleet en van binnen stofzuigen wij uw gehele auto, daarnaast gaat er een doekje doorheen en maken wij uw ramen aan de binnenkant ook schoon.

Leyweg Carwash in Den Haag biedt ook de optie om uw bekleding te laten shamporellen of bijvoorbeeld om uw wagen volledig te laten polijsten zodat hij er weer uitziet alsof hij net uit de showroom van de dealer komt! Bekijk onze wasprogramma’s op de website en u ziet zelf dat er voldoende mogelijkheden zijn om uw auto eens flink te verwennen. Indien gewenst spuiten wij ook nog een lekker luchtje in uw auto!

U zult 100% tevreden zijn met uw carwash beurt bij de carwash van Poetsbedrijf Leyweg in Den Haag. Naast de normale particuliere bezoeker kunnen ook bedrijven hun bussen of bedrijfswagens laten wassen met de hand bij onze carwash in Den Haag. Als uw auto op de hand gewassen wordt in onze carwash dan bent u er zeker van dat er geen krassen op uw auto terecht komen.

Carwash Den Haag is úw partner bij het compleet laten reinigen van uw auto, zowel de binnen- als buitenkant. Laat ons u ook versteld doen staan van onze expertise!