Bel ons nu! 06-17394546

Leyweg 515-A, 2545 GD Den Haag

Maak een afspraak!

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Gewenst wasprogramma

Op welke datum?
om

De ozonbehandeling

Een van de diensten die u in onze programmalijst ongetwijfeld bent tegenkomen is de ozonbehandeling. Maar wat is een ozonbehandeling voor uw auto nou precies? Een ozonbehandeling is een absolute doorbaak in de verwijdering van nare geurtjes in auto’s. Soms gaan geurtjes zich hardnekkig nestelen in de bekleding van uw auto, waarna deze ook na het reinigen vies, muf of vervelend ruiken.

Door middel van een ozonbehandeling kunnen geurtjes van bijvoorbeeld sigaretten, sigaren, huisdieren, alcohol, urine of bijvoorbeeld gemorste drankjes perfect verwijderd worden. De nare geurtjes worden zo definitief uit uw auto verwijderd, waarna deze weer helemaal tip top in orde is om mee te rijden of te verkopen. Naarmate u uw auto gebruikt bouwen hier te allen tijde nare geurtjes in op. Denk hierbij aan dampen van rook, parfum of voedsel die in de bekleding trekken of in de hemelbekleding doordringt. Ook stof dat in het aircosysteem belandt of geurtjes van huisdieren kunnen overal in de auto doordringen. De ozonbehandeling zorgt ervoor dat deze middels een sterk apparaat dat ozon gas produceert tot 0 wordt gereduceerd. Ozongas bestrijdt namelijk deze nare beurtjes door alle bacteriën te doden die deze geurtjes veroorzaken. Ook interesse in een ozon behandeling voor uw wagen? Kom dan snel eens langs of maak een afspraak!

Poetsbedrijf Leyweg is úw partner voor een ozonbehandeling in uw auto. Laat ons u ook versteld doen staan van onze expertise!