Bel ons nu! 06-17394546

Leyweg 515-A, 2545 GD Den Haag

Maak een afspraak!

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Gewenst wasprogramma

Op welke datum?
om

Koplampen Polijsten

Het overkomt elke auto: de koplampen worden dof en verliezen hun helderheid. Daarnaast zitten ze vaak vol krasjes en vergeeld. Dit is niet alleen slecht voor de uitstraling van je auto, maar doffe koplampen zijn ook nog eens allesbehalve veilig. Bij Poetsbedrijf Leyweg weten we exact hoe je je koplampen weer helemaal als nieuw krijgt, zodat ze er niet alleen weer schitterend uit zien, maar ze je ook veilig van A naar B kunnen leiden.

Natuurlijk kan je ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan om je koplampen te polijsten, maar bij Poetsbedrijf Leyweg zijn wij je graag van dienst om je koplampen écht een goede beurt te geven. Wij polijsten de koplampen met een machine, wat ongeveer een kwartiertje per koplamp in beslag neemt. Dat betekent dat je je auto binnen een half uur weer mee naar huis kunt nemen. Ga je zelf aan de slag, dan ben je al gauw 2 á 2 uur per koplamp bezig om deze weer helemaal helder te krijgen. Bij Poetsbedrijf Leyweg maken we uitsluitend gebruik van de beste kwaliteit middelen om uw koplampen te polijsten. Door onze speciale behandeling verwijderen we de geoxideerde laag en zullen de prestaties van uw koplamp weer optimaal zijn, zodat ze direct APK-klaar zijn! Het polijsten van uw koplampen kost €25,-

Poetsbedrijf Leyweg is úw partner voor het polijsten van uw koplampen. Laat ons u ook versteld doen staan van onze expertise!