Bel ons nu! 06-17394546

Leyweg 515-A, 2545 GD Den Haag

Maak een afspraak!

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Gewenst wasprogramma

Op welke datum?
om

Krassen laten verwijderen Den Haag

Wanneer je voor het eerst met je auto de showroom uit rijdt, ziet hij er spik en span uit. Zó mooi dat je het liefst altijd in je auto blijft rijden zoals hij er op dat moment uit ziet. Jammer genoeg is een auto een gebruiksmiddel en raakt deze bij dagelijks gebruik beschadigd. Denk hierbij aan kleine krasjes door het weer, steentjes op de weg, het gebruik van machinale wasstraten of andere oorzaken. Bij Poetsbedrijf Leyweg Den Haag zijn wij gespecialiseerd in het verwijderen van krassen en krasjes in uw autolak.

Het verwijderen van krassen in Den Haag kan je natuurlijk zelf mee aan de slag gaan, maar onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het herstellen van krassen en krasjes in uw autolak. Door middel van het gebruik van hoogwaardig materiaal kunnen wij deze krasjes wegpoetsen en polijsten.

Afhankelijk van de grootte van de kras, kunnen onze specialisten diverse oplossingen aanbieden om uw wagen weer te laten schitteren. Zo beschikken wij over de mogelijkheid om op extreem nauwkeurig niveau te polijsten en te schuren, wat verbluffende resultaten als gevolg heeft. U hoeft zich dus nooit meer zorgen te maken over krasjes op uw auto, dat is namelijk onze zorg!

Poetsbedrijf Leyweg is úw partner voor het shamporellen van uw auto. Laat ons u ook versteld doen staan van onze expertise!