Bel ons nu! 06-17394546

Leyweg 515-A, 2545 GD Den Haag

Maak een afspraak!

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Gewenst wasprogramma

Op welke datum?
om

Krasverwijdering Den Haag

Naarmate u vaak met uw auto rijdt, is het onvermijdelijk dat er kleine krasjes in uw lak terecht komen. Toch hoeft u natuurlijk niet met een auto te blijven rijden waar kleine krasjes op zitten. Bij Poetsbedrijf Leyweg zijn we gespecialiseerd in het verwijderen en maskeren van krasjes, zodat uw auto er na een poetsbeurt weer compleet als nieuw uit ziet. Wilt u ook uw krassen laten verwijderen in de omgeving van Den Haag? Dan is Poetsbedrijf Leyweg het juiste adres.

Afhankelijk van de grootte van de kras, kunnen onze specialisten diverse oplossingen aanbieden om uw wagen weer te laten schitteren. Zo beschikken wij over de mogelijkheid om op extreem nauwkeurig niveau te polijsten en te schuren, wat verbluffende resultaten als gevolg heeft. U hoeft zich dus nooit meer zorgen te maken over krasjes op uw auto, dat is namelijk onze zorg!

Heeft uw auto kleine krasjes? Dat is het resultaat van normaal gebruik van uw auto. Deze krasjes kunnen wij verwijderen door middel van polijsten en schuren. Deze krasjes kunnen ontstaan door wasbeurten in goedkopere wasstraten, of wanneer er vogeluitwerpselen op uw lak terecht komen. Ook struiken en heggen zijn vaak de boosdoener. Wij helpen u graag bij het verwijderen van deze krassen in uw lak in Den Haag.

Carwash Den Haag is úw partner bij het laten verwijderen van krassen op uw auto. Laat ons u ook versteld doen staan van onze expertise!