Bel ons nu! 06-17394546

Leyweg 515-A, 2545 GD Den Haag

Maak een afspraak!

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Gewenst wasprogramma

Op welke datum?
om

Over Poetsbedrijf Leyweg

overons

Poetsbedrijf Leyweg is een gespecialiseerd bedrijf dat gebruik maakt van de modernste technieken. Die staat voor snelle service en hoogstaande kwaliteit, met een grote passie voor auto’s. Die zorgt voor een totale make-over van personen- en bedrijfsauto’s voor zowel particulieren als bedrijven in en rondom Den Haag.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in verontreinigingen en kleine schades door bijzondere oorzaken wegwerken. Denkt u bijvoorbeeld aan verfnevel en verfspatjes, metaaldeeltjes of neerslag van verontreinigde lucht en industriële uitstoot, welke zich in de loop der tijd aan de buitenkant van de auto zijn gaan hechten.

Een uitstekende poetsbehandeling van uw nieuwe of gebruikte auto, motor, caravan of boot. Alles is mogelijk naargelang uw wensen. Er zijn vele mogelijkheden…. Poetsbedrijf Leyweg reinigt en poetst zowel het interieur als exterieur van de auto, motor, caravan en boot. Rond het poetsen van uw voertuig kunnen diverse vormen van diensten worden aangeboden.

– Professionele Carcleaning Den Haag
– Autopoetsen Den Haag
– Interieurreiniging / vlek verwijdering Den Haag
– Exterieur poetsen / polijsten Den Haag
– Geurverwijdering / Ozonbehandeling Den Haag
– Autowassen en stofzuigen Den Haag
– Koplampen polijsten
– Stickerverwijdering/ Reclame verwijdering Den Haag
– Hars / Teer / Verf / Rook verwijdering Den Haag
– Lakverzegeling Den Haag

Wilt u uw voertuig onder handen laten nemen door een professional? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. U kunt natuurlijk ook altijd bellen via 06-17394546 of vrijblijvend bij ons langskomen.
Wij helpen u graag verder.