Bel ons nu! 06-17394546

Leyweg 515-A, 2545 GD Den Haag

Maak een afspraak!

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Gewenst wasprogramma

Op welke datum?
om

Poetsbedrijf Den Haag

Bent u op zoek naar een auto poetsbedrijf in Den Haag? Poetsbedrijf Leyweg is al jarenlang het meest toonaangevende poetsbedrijf van Den Haag en omstreken. De combinatie van onze professionele poetsexperts en het meest hoogwaardige gebruikte materiaal zorgt ervoor dat u nergens anders met zo’n schone auto vertrekt als bij ons. Omdat wij vinden dat een auto een enorm kostbaar en waardevol bezit is, behandelen wij de auto’s zoals die van onszelf: met alle liefde en nauwkeurigheid, want dat is wat uw auto verdient.

Ons Poetsbedrijf in Den Haag is gelegen aan de Leyweg 515-A en is optimaal bereikbaar. Zodra wij met uw auto klaar zijn, is het bijna moeilijk uw eigen auto terug te herkennen! Poetsbedrijf Leyweg Den Haag neemt uw auto tot in zijn totaliteit onder handen, waarna niet alleen de buitenkant glimt als nieuw, maar ook de binnenkant weer heerlijk fris en als nieuw aanvoelt en ruikt. Ons goed opgeleide personeel zijn experts in het wegwerken van krassen en andere kleine cosmetische schade aan uw lak en kunnen u tevens van dienst zijn bij het showroomklaar maken van uw wagen.

Kortom: Poetsbedrijf Den Haag is hét adres om uw auto weer als nieuw te laten glimmen, van buiten én van binnen. Wij bieden u altijd een behandeling op maat. Neem dus snel contact met ons op voor een kort gesprek over de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook direct een afspraak maken.

Poetsbedrijf Den Haag is úw partner bij het compleet laten reinigen van uw auto, zowel de binnen- als buitenkant. Laat ons u ook versteld doen staan van onze expertise!