Bel ons nu! 06-17394546

Leyweg 515-A, 2545 GD Den Haag

Maak een afspraak!

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Gewenst wasprogramma

Op welke datum?
om

Auto Polijsten

Naarmate je veel met je auto rijdt, kan het gebeuren dat er krasjes of ‘swirls’ op je auto ontstaan. Dit zorgt voor een doffe look en de krasjes zijn vooral in fel zonlicht goed zichtbaar. Een van de oorzaken van deze miniscule krasjes is het wassen met verkeerde producten of het wassen in bijvoorbeeld een wasstraat. Bij Poetsbedrijf Leyweg kunt u voordelig uw complete auto laten polijsten om zo de glans van uw auto weer te herstellen.

Laat je auto weer schitteren als nieuw bij Poetsbedrijf Leyweg!

Bij het polijsten van uw auto maken we uitsluitend gebruik van de meest hoogwaardige producten en tools. Heeft u last van sleutelkrasjes bij de handgrepen van uw deur of is er iemand per ongeluk met een knoop langs uw wagen gelopen? We herstellen de krasjes zorgvuldig maar zeer uitgebreid. Door een polijstbeurt lijkt uw auto weer alsof hij net de showroom is uitgereden.

Lichte krasjes, vlekken en poetsstrepen zijn verleden tijd door onze combinatie van polijsten en hoge kwaliteit schoonmaakmiddelen. Heeft uw (nieuwe) auto last van een van deze mankementen, kom dan eens bij ons langs. We kunnen u gegarandeerd helpen met uw probleem! Het polijsten van uw auto kost bij Poetsbedrijf Leyweg vanaf €25,-.